Keps i Täby

Skärmavbild 2015-03-28 kl. 17.12.51

Foto: Jonas larsson

Idag var det Keps Cup i Täby – Löttingekullen. Det var riktigt roligt att cykla ute i solen igen. Visserligen har jag fortfarande lite bihåleinflammation och ryggen är långt ifrån bra, men om vi glömmer att jag inte uträttar stordåd på cykeln i dagsläget så är inte allt misär.

IMG_2651Det började lite illa med en punka av det svårare slaget några kilometer hemifrån i morse. Att hinna till start kändes då uteslutet. Som tur var, med tajming och lite god vilja så, cyklade jag med luft kvar i bakdäcket till Pedalogerna, förberedde och sedan när ditskyndande räddaren i nöden-Miche dök upp och låste upp så stansade jag på ett nytt däck och fick slänga in cykeln i bilen hans och blev skjutsad till Täby. Teamwork. Så från att bara cykla dit och hoppa in i tävlingen som redan skulle vara igång om jag cyklade dit fick jag istället tid för både provkörning och snack med medcyklisterna.

Tävlingen gick som den gick. Täby hade fixat en riktigt rolig bana med massor av stig. Calle spöade som väntat skiten ur mig men jag kom runt efter att ha känt mig speciellt stukad på andra varvet. Dagen till ära innebar premiärturen på riktigt för nya cykeln och den skötte sig exemplariskt. Sittställningen kändes bra och däcken greppade som de skulle. 29″-hjulen rullade över allt och RS-1 gaffeln svalde allt som kom framför cykeln. Toppklass. Efteråt blev det hemcykling med Calle, Sparr och Kumlin. Solen sken och det blev en bra dag till slut. Strava. Mer bilder av Jonas Larsson.

Prel. resultat:

Hsen
1 Calle Friberg Järfälla CK 52:18
2 Mikael Flockhart 54:33
3 Henrik Sparr Ck Ceres 55:13
4 Viliam Olsson MTB Täby 56:49
5 Gunnar Töjren CKN 58:07
6 Jesper Andersson Team Corratec Sweden 59:02
7 Mikael Kippilä Järfälla CK 1:00:33
8 Tommy Olsson IFK Sala 1:00:55
9 Johan Norlin CKN 1:01:58
10 Magnus Baer MTB Täby 1:03:41
DNF Stefan Dahl Cykloteket RT
DNF Johan Gustavsson Spårvägen CK
Annonser

2 tankar om “Keps i Täby

  1. ”Tävlingen gick som den gick”?? Med bihåleinflammation och taskig rygg är väl det där sjukt bra? Endast spöad av Calle F, vilket ingen i Sverige behöver skämmas för.

    Nu utgick jag ifrån att du tyckte att den inte gick så bra. Om du gjorde det, vänligen bortse från kommentaren ovan. :oD

    Grymt kört tycker iaf jag!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s