Mycket vatten förbi under broarna

Så. Här har det hänt grejer sedan senast. Låt mig presentera Linn, som är det nästan klubbade arbetsnamnet:

IMG_2602I samband med barnafödande så är det ju lite omställningar i livet också. Från att ha varit på tå i fem extradagar förbi planerat förlossningsdatum med utökat familjeåtagande som hör till blev det en snabb och smidig förlossning med bara en natt förlorad sömn som tung post (för min del då). Nu gäller så klart både hämtning och lämning på dagis alla dagar och med merparten av allt annat som ska fixas här hemma har det inte blivit mycket med distanspass direkt, vilket kanske är lika bra med tanke på vädret. Jag har däremot fått in en del testcykelpass och med nattsömn som tidsmässigt bestäms av någon annan än mig själv så har jag vägt in mig väldigt lågt sista tiden. Det finns inget självändamål med låg vikt nu. Om nåt så indikerar det obalans av kost och vätska och efter att ha järnkoll på min vikt under många år så vet jag att det inte är nån fördel att vara lätt nu även om det är deff som menas. Det är som en formtopp som kommer för tidigt och jag har försökt ”bota” detta m.h.a. choklad om kvällarna utan resultat annat än att energibalansen varit god under TC-passen. Mer strukturerad träning ger helt enkelt mindre tid och prio åt matorgier och hård träning skapar inte det där suget i magen som välbefinnandeträning gör, d.v.s. cykla för att äta och inte HIIT-variantens motvilliga äta för att träna 🙂 Förutsättningarna för dagen var alltså en kombination av låg vikt, choklad och föregående vilodag.

Skärmavbild 2015-02-04 kl. 19.24.41IMG_2605Med det sagt insåg jag ungefär sju minuter in på dagens första set med kort-korta intervaller att det var läge att spontankötta en kompiskampnotering. Filen ligger på Strava. Det blev lite error i kadensräkningen vid två punkter men vid åtgärd av detta förändrades inte nåt medel med en decimal ens. Med negativ split blev det ett avslutat pass idag.

Efterkoll för att se att ingen fipplat med cykeln…

Om ett tag går Fatbike-SM. Det hade varit roligt att köra, men jag saknar ju en specifik cykel, förening att tävla för och så går väl kanske licensen på 2015? Det där med cykeln är väl kanske det största hindret för att jag inte planerat för det. Jag vill ju gärna inte göra en stor grej av det hela, bara dyka upp och cykla… Högbo bruk kommer hur som helst vara platsen det sker på och därifrån har jag trevliga minnen från ifjol och Högbobiken.

Annonser

En tanke på “Mycket vatten förbi under broarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s