Efter sjuka

IMG_2565.JPG…blev det tvåochenhalvtimme på cykeln. -14 visade Garminen som svalast och det var en frisk smärta i ansiktet i den första nedförsbacken. De senaste 5 dagarna har jag genomlidit en rätt brutal förkylning som slog till hårt och skoningslöst och nu, ta i trä, har försvunnit lika snabbt. Det är alltid segt när förkylningarna aldrig riktigt avtar och det drar ut på tiden. Bättre så här med pang i båda ändarna av perioden. Anyway… dagen bjöd nog på nåt form av högpulsrekord för mig under senare år. ca 20 slag över ”önskvärd” puls för motsvarande distanseffekt och en muskelvärk som vore det fem timmar jag kört. Imorgon är jag nog nere på hälften, och kan samla en extra timme på det kommande passet.

Jag hade egentligen tänkt mata distans den här perioden för att jag vill så men nu blev det istället kanske första julen då jag inte tränat utan odistraherat varit familjefar efter bästa förmåga. Men jag måste säga att julmaten smakar bättre med hunger i magen.

Men annars då? Jo, det är mycket i görningen nu. I någon slags rangordning efter viktighet är det en månad kvar till barn nummer två kommer, det händer mycket, eller lite beroende på hur man ser det, på jobbfronten, Louise och jag är inne på slutspurten med att ordna det sista med lägenheten (mm+++) i Göteborg efter att min svärfar avled i höstas, arbete pågår för att hitta ny förening att tävla för nästa år och i samband med det lösa det här med tävlingsmaterial (mm där med). Trots detta känns det ändå som en lugn period och det beror på att jag har lite mer sikt framåt nu än jag haft under året som helhet. Snart ligger nog fler livspusselbitar på plats och med det kommer ett behag ej att underskatta.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s