Uppdatering

Well. Det har ju inte haglat av uppdateringar sista tiden direkt vilket haft sina anledningar, resulterande i att jag inte haft så mycket att skriva om helt enkelt. Men idag är motivationen på topp vilket föranleder en liten recap. 2014-09-25 14.01.14

Jag har jobbat mycket sista tiden och till stor del har det sett ut så här. Inga konstigheter.

20141106-175712.jpgCykelcrossandet har i princip inneburit några starter i träningstävlingar och deltagande i CX-cupen. Här i Norrtälje.  Där mellan har väl crossen nuddat nån gräsfläck men mest gått t.o.r. sträckan mellan hem och arbete. I somras var jag sugen på att träna bra och crossa bra men med mycket jobb, sen ihopbyggnad av tävlingscykeln och ett landslag som siktar nedåt i åldrarna så föll den tanken rätt snart. Fjolårets landslagsuppdrag var stimulerande och en primär morot för mig att upprepa. Men iomed landslagsinriktningen och planerad förlossning av barn nr.2 nån dag innan VM-datumet så var en solosatsning inte rimligt heller. Det blir ju lätt så här, tid finns för att tävla – eller träna. Sällan båda samtidigt.

20141106-175720.jpgAnnars så disputeras det rätt mycket nu för tiden. Per är näste man ut och blir doktor imorgon. Jag blir i bästa fall berusad, imorgon, Per både och? Själv har jag har arbetat med två projekt som ingår i Pers avhandling och har en egen projektplan inlämnad för bidragstilldelning. I början av december sker beslut…

20141106-175728.jpgFamiljeaktivitetsmässigt har väl under hösten begränsats till skansen och landet. Och resor till Göteborg. Tyvärr av mindre roliga anledningar då min svärfar Bob gick bort i början av hösten vilket påverkat livet en hel del. Prioriteringar förändras och tankarna lika så.

20141106-175747.jpgNågon form av stresskumulering blev det också av att mitt i allting få klart tävlingscykeln. Det kände smått bisarrt att klockan två på natten sitta och limma däck för tredje kvällen på raken. Men väl påbörjat med bygget var det bara att fortsätta. När cykeln väl var klar var jag själv knappt tävlingsbar men under tiden övertygade jag mig själv om att – äsch, så här ser det nog ut på alla cyklisters balkonger så här års. Väl i Alingssås stod det klart att så inte kan ha varit fallet. Hur klarar Jens detta?

20141106-175348.jpgSom avslutning blir det två bilder från idag. Det blev ett kort avbrott från excelarken för att prata ultralöpning och så var det pendling på riktigt i första snön. Spitze!

20141106-175358.jpgOch så dagens bröd.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s