Access Rehab och Högbobiken

Vissa samarbetspartners är viktigare än andra när det handlar om det där ickekommersiella som utgör grunden i att faktiskt cykla fort och inte bara cykla. Under två års tid har jag nu fått hjälp med kropp, och iomed det också knopp (så det rimmar) av främst Andreas på Access Rehab. Oavsett nivå på elitidrottande är det viktigt att ha ett stödsystem som fungerar och som innebär kontinuitet och trygghet. Helt enkelt okomplicerade samarbeten där det finns tillit och långsiktighet.

Att vara anmäld till tävlingar i elitklassen och samtidigt vara heltidsarbetande småbarnsförälder som ofta toppar vardagsuppdragen med studier på halv- eller heltid samt en del annat uppdragsarbete innebär givetvis att jag kompromissar friskt med mig själv och idrottandet. Att då ha någon som påminner om och håller koll på min rygg är oerhört viktigt för att tävlandet ska vara positivt och utvecklande och inte ge bitter eftersmak. Tummen upp för bra samarbeten!

Och vidare på det positiva temat så är jag anmäld till helgens Högbobiken uppe i Sandviken. Det blir en helhelg värd namnet då jag får med mig familjen upp och bor på Högbo Brukshotell – livsnjuteri och tävlande när det är som bäst. I Högbo cykelsatsas det också med permanenta mtb-spår och inte minst Trimtex Bike Weekend som går under helgen och avslutas med nämnda långlopp. Det här blir fint!

Skärmavbild 2014-05-20 kl. 13.37.00

Annonser

En tanke på “Access Rehab och Högbobiken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s