NICK + Stravagnäll

Idag fick jag till en runda på NICK-spåret. Det är riktigt torrt och fint nu i Ursviksskogen och Calle Friberg satte en rekordtid tidigare under dagen. Så då passade det bra med ett putsningsförsök av min egen tid. Det gick väl bra till en början innan framhjulet stack iväg i en kurva och jag gjorde en rätt fin vurpa. Tempot och rytmen försvann väl med den förlorade tiden och jag passerade det första segmentet precis utanför KOM-tid, trodde jag (det blev ett KOM ändå). Några minuter senare skakade pumpen ur fickan i en utförskörning och efter att ha hämtat den så kom jag av mig ordentligt. Speciellt efter att ha försökt ta igen tid uppför banans längsta backe…

Som vanligt när det gäller Strava så blir det gnäll också. De två första mellantiderna körde Calle och jag lika fort. Den sista tappade jag 55 sekunder på. Men totalt var jag 1:45 min efter??? Den matematiken förstår jag inte. Okej att mellantiderna klipps på olika platser men totaltiden borde inte diffa alls då summan av tiderna borde vara = totaltiden.

Däremot har jag nog klurat ut den där kassa jämförandefunktionen som finns. Den verkar gå på gps-sträcka, och alla felmätningar påverkar då jämförelsen. Jag tappade enl. den ca minuten på Calles tid under den första minuten som tillbringades på banan.

Fan. Jag vill också vara lika snabb som Calle, och att strava ska fungera! Till helgen blir det både grusvägsrallyt HH och kompiscross btw. Och visst verkar jag frisk om någon undrar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s